Workshops 5.0

Aan de hand van een selectieprocedure worden tien studenten en young professionals uitgenodigd deel tenemen aan het Ambition for Success traject.
Op 2, 9, 16 en 23 september 2017 zullen de workshops van 9:30 uur tot 14:00 uur plaatsvinden. De aangeboden workshops omvatten persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en ‘last but not least’ presentatievaardigheden.

De kandidaten worden op een jurypresentatie voorbereid zodat de persoonlijke vaardigheden in een rap tempo worden geprofessionaliseerd.

Workshop 1 – Persoonlijke ontwikkeling – door Egbert Dahl

De kandidaten worden getriggerd door creatieve werkvormen en worden aan sociaal emotionele processen blootgelegd. Het belang van de individu wordt duidelijk gemaakt door focus op diepere lagen (kwetsbaarheid, kracht, groei, confrontatie).

Workshop 2 – Ondernemerschap – door Kaey Cildir

Onderwerpen als sociale vaardigheden, branding en ondernemend gedrag worden op interactieve wijze aangeleerd. Het belang van communicatie en de daarbij benodigde vaardigheden worden tijden deze workshop centraal gesteld. Ook het vormen van de ondernemende identiteit zal aan bod komen in combinatie met het maken van de eerste stappen voor het maken van een ondernemersplan.

Workshop 3 – Presentatievaardigheden – door Winston Scholsberg

Winston Scholsberg is een inspirerende man die tonnen aan ervaringen heeft op het gebied van inspireren, motiveren en verhalen vertellen. Hij is dan ook een meesterverteller. Hij is dé persoon om kandidaten te laten excelleren voor een groot publiek en tevens de camera.

‘Step outside of your comfort zone, this is where the magic happens’