Over Ambition for Success 5.0

AmbitionforSuccess5.0Ambition For Succes keert voor de vijfde keer terug met een inspirerend en leerzaam traject!

Ambitie is de grote bron van motivatie om succesvol te zijn.
Ambitie is het brandende verlangen om jouw doelen en dromen te realiseren.
Jouw ambitie is jouw visie op de toekomst.

Ambition for Success is op zoek naar ambitieuze studenten, starters en young professionals die klaargestoomd willen worden voor het bedrijfsleven.

Het kan jouw ambitie zijn om de CFO van een grote multinational te zijn, om de baas te worden van je eigen onderneming of om armoede de wereld uit te helpen. Elk individu bepaalt voor zichzelf wat zijn of haar ambitie is. Als je ambitieus bent, blijf je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen, om obstakels te overwinnen en jezelf constant te blijven ontwikkelen. Zo ziet een ambitieus persoon kansen waar anderen bedreigingen zien.
Ambition for Success is een project met het doel ambitieuze studenten, starters en young professionals de tools te geven persoonlijke ambities waar te maken.

Tien kandidaten krijgen de kans op een uniek trainingstraject. Gedurende het traject worden workshops op het gebied van “persoonlijke ontwikkeling, sociale- en presentatievaardigheden gegeven. Na een selectieronde zullen de tien kandidaten intensieve workshops van succesvolle professionals uit het bedrijfsleven krijgen. Essentiële vaardigheden krijgen de kandidaten mee om hun ambities waar te maken. Op 30 september 2017 zullen tijdens “het Platform” de winnaar en winnares van het Ambtion for Success traject gehuldigd worden.
Op de dag zijn er volop netwerkmogelijkheden, interessante trainingen en momenten die je niet mag missen.

Noteer zaterdag 30 september 2017 alvast in je agenda voor het Platform!