Raoul Vertrouwd

Mijn passie is jongeren motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Deze ambitie komt voort uit mijn eigen ervaringen in het opgroeien in Amsterdam-Oost. Veel jongeren zijn succesvol geworden, maar de groep die achter bleef laat mij niet los.

Tijdens mijn studie Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam sloot ik mij aan bij Enactus. Zo kwam ik in aanraking met sociaal ondernemen. Jongeren motiveren werd geprofessionaliseerd door hen te helpen eigen onderneming op te starten. In 2012 deed ik mee aan Ambition for Success en won ik de titel mr. Ambititous.

Met deze bagage ben ik met mijn compagnons ‘Passie voor je Toekomst’ gestart. Wij verzorgen workshop
trajecten en koppelen rolmodellen aan jongeren. Inmiddels zijn we gegroeid naar een stichting en verzorgen wij trajecten voor ROCvA (300 studenten), maar ook trajecten waar jongeren zich kunnen aanmelden voor hulp met hun studie en het vinden van werk.

Het workshoptraject en de begeleiding van Ambition for Success hebben gezorgd voor een boost in mijn persoonlijke ontwikkeling, presentatievaardigheden en de ontwikkeling van Passie voor je Toekomst. Ik zet mij graag in om deze kans aan starters, studenten en young professionals te bieden.