Het Platform 5.0

“Investeren in jezelf is de beste investering van je leven”. Geef je dromen, doelen en goede voornemens het juiste platform. In een rap tempo zal je het succes ervaren wat je toebehoort.

Ambition for Success wordt, zoals elk jaar, met het Platform afgesloten. Het Platform zal in het hoofdgebouw van de sponsor SNS op zaterdag 30 september 2017 in Utrecht plaatsvinden. Wij nodigen jullie uit het evenement te bezoeken.

Wij bieden het Nederlandse publiek al vijf jaar op een rij een authentiek workshoptraject. Onze reikwijdte gaat verder dan alleen de participerende kandidaten. Wij streven ernaar de omgeving een positieve en inspirerende impuls te geven. Het Platform biedt een divers en interactief programma aan met interessante sprekers en verhalen van ambitieuze ondernemers. De kandidaten sluiten hun deelname aan het traject af met een eindpitch en uiteindelijk worden de Mr. & Mrs. Ambitious gehuldigd. Omdat wij ons vijfjarig bestaan vieren, gaan wij enorm uitpakken met de inhoud van deze dag.

Koop je ticket hier

Tot zaterdag 30 september!

Ambition for Success!